Построили сме не повече от половината от магистралите, които е

...
Построили сме не повече от половината от магистралите, които е
Коментари Харесай

Иван Шишков: Нужни са ни 2100 км построени магистрали, а имаме само 870 км

Построили сме не повече от половината от автомагистралите, които е трябвало да изградим преди 10 години. Това сподели на конференция служебният министър на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков при представянето на положението на автомагистралите на България и визията за тяхното доизграждане и развиването на пътната мрежа - " Магистралите на България – през вчерашния ден, през днешния ден и на следващия ден ".

Анализът е квалифициран от министерството и пътната организация през последните два месеца, като активността е почнала в това число и от предходния кабинет, посочи министърът. Той посочи, че нараства нуждата от построяването на автомагистрали и пътища.

" Ако България има потребност от 2100 километра автомагистрали, в случай, че са издигнати 870 километра и остават 1230 километра, мога да предложа като приоритет за идващите държавни управления да бъде приключен целият развой на планиране, ускорение на всички съгласувателни процедури, прецизен график за реализация и ясна тактика ", съобщи министърът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР