Построил съм повече магистрали от Тодор Живков, оставаме, обяви премиерът

...
Построил съм повече магистрали от Тодор Живков, оставаме, обяви премиерът
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Построил съм повече магистрали от Тодор Живков, оставаме!

Построил съм повече автомагистрали от Тодор Живков, оставаме, разгласи министър председателят Бойко Борисов в спешно изказване в 22. 30 часа. Той насочи изказване онлайн в аматьорски запис от телефон, до момента в който над 15 000 протестиращи му желаят оставката пред Министерския съвет. Протестът продължи повече от шест часа. Той дефинира днешния ден като " триумф за Христо Иванов и Мустафа Карадайъ ", тъй като са обвинили ГЕРБ и полицията за протичащото се. По думите му става дума за " съзнателно псевдо-етническо напрежение ".
" ГЕРБ са построили двойно повече автомагистрали от Тодор Живков ", сподели министър председателят Бойко Борисов, застанал пред икона на Богоридица в живо лъчение през фейсбук профила му.

Въпреки аранжираното послание на Борисов, пробвайки се да внуши благочестие и достолепие с икона зад него и вратовръзка, протестиращите извън оповестиха, че ще продължат да излизат по улиците до момента в който не подаде оставка.

" Работодателите, синдикатите да си създадат и те бърза преоценка какво желаят да се случи в страната. Толкова към този момент сме създали и толкоз старания сме положили, че нищо не ни задържа в ръководството, с изключение на отговорността, че ще счупят страната ", сподели Борисов.

Дойдат ли Българска социалистическа партия, всички еврофондове стопират, добави той.
" Да отидат да строшат и " Тракия ", и " Марица ", и " Европа ", и метрото да строшат. Ние единствено сме градили ", сподели Борисов. " Протестирайте колкото желаете, само че пазете служителите на реда, с цел да ви пазят и те вас ". В събота митингите против олигархичния модел на ръководство стигнаха до Бургас и още няколко градове. " ГЕРБ е построило колкото всичките министър председатели преди до момента дружно. За това ли да дадеме оставка? За това ли, че сме влезнали в банковия съюз? “, сподели Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР