Построената ограда по границата с Турция се даваше за пример

...
Построената ограда по границата с Турция се даваше за пример
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Днес показахме, че можем да водим диалог без опорки и заклеймяване

" Построената ограда по границата с Турция се даваше за образец за битка с мигрантския напън. По време на третото държавно управление на Бойко Борисов имаше 0% мигрантски напън. За мен положението на преградното оборудване се дължи на неналичието на поддръжка в последните две години ", по този начин разяснява аргументите за днешния драматичен случай на българо-турската граница Десислава Атанасова, ръководител на парламентараната група на ГЕРБ-СДС пред bTV.

" Министър Рашков се занимаваше с всичко друго, само че не и с проблемите с мигрантите. Днес на разговара с Политическа партия им споделих, че в техните 16 точки липсва сигурността. Покушението против граничния служител на реда е удар против държавността. Трябва да подсигуряваме сигурността на жителите. В Министерство на вътрешните работи в последните две години има непрестанно текучество на фрагменти и това докара до днешното ликвидиране ", добави Атанасова.

" Днес на срещата с Политическа партия се опитахме да сложим тематиките, които са значими за обществото. Това са сигурността и бюджета ", бяха думите на Атанасова за днешната среща на ГЕРБ-СДС с част от управлението на Политическа партия.

" Докато няма държавно управление, което да носи отговорност, не би трябвало да има въобще диалози за бюджет. Това е нашата позиция. Не би трябвало бюджетът да се трансформира в разпределяне по сватбарски. Трябва да водим диспути по политики. Това е повода да беседваме с Политическа партия. Има какво да си кажем и можем да тръсим консенсус. Днес показахме, че можем да водим разговор без опорки и заклеймяване. Стигнахме и до решения, които ще са в интерес на обществото. Говоря за влизането на България в Еврозоната, приемане на законите за Плана за възобновяване, енергийните закони ", счита тя за днешната среща с Политическа партия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР