Пострадалият при сбиването пред дискотеката „Буркана“ във Враца е военен,

...
Пострадалият при сбиването пред дискотеката „Буркана“ във Враца е военен,
Коментари Харесай

Само в BulNews! Военен е пострадалият при пиянския бой пред „Буркана“ във Враца

Пострадалият при сбиването пред дискотеката „ Буркана “ във Враца е боен, научи първо организация BulNews.
За кървавото меле заяви медията ни.



Случилото се е от през вчерашния ден през нощта, към 3 – 4 часа. Екшънът се е разиграл в центъра на Враца, на пл. „ Христо Ботев “, покрай локалната дискотека. Тежко потърпевшият е 37-годишният Пламен Димитров от Враца, който е военнослужещ.
Запознати описаха, че той е бил в нощния бар, когато излязъл и видял двама да насочат обидни думи към чиновници на реда. Агресорите били роми от село Галатин, единият е Антонио, а другият Александър. Пламен им направил забележка да не наскърбяват служителите на реда и траял напред, при което един от тях го настигнал и го блъснал откъм гърба по главата с тръба, след което той паднал целия облян в кръв и си глътнал езика.
Пострадалият незабавно е бил настанен в хирургичното поделение на врачанската болница, а в това време била изпратена кола за спешна помощ, която да го транспортира в амбулатория в София.
Близки на Пламен споделиха, че от МБАЛ „ Христо Ботев “ не са желали да го изпишат и да бъде превозен във Военномедицинска академия. След много разправии сред фамилията на потърпевшия и чиновници на врачанската болница, Пламен бил вдигнат по неотложност за ВМА.
Там меците се борят за живота му, защото е в сериозно положение, като има черепно-мозъчна контузия и огромен оток на мозъка, спеделиха негови близки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР