Пострадалият е откаран в болница, която напуснал по собствено желание,

...
Пострадалият е откаран в болница, която напуснал по собствено желание,
Коментари Харесай

Брутално престъпление в Слънчев бряг! 23-годишен криминално проявен уби с коса авера си

Пострадалият е откаран в болница, която напуснал по лично предпочитание, само че два дни по-късно умрял

Пиянски запой в Слънчев бряг приключи с брутално ликвидиране. 23-годишен престъпно проявен мъж е задържан за гибелта на собствен приятел, научи Флагман.бг. 

Екшънът се разиграл на 24 март късно вечерта, само че става ясно едвам през днешния ден. Трима мъже употребявали алкохол пред питейно заведение в курорта. Единият от тях забелязал свои познати, обитаващи помещение към помпената станция в Слънчев бряг, ситуирана на към 1,2 км западно от бензиностанция Лукойл, и предложил на останалите двама да се реалокират там и да продължата да пият. 

Час и половина след среднощ единият от тримата – 23-годишен престъпно проявен, след сдърпване с други от компанията излязъл и се върнал с коса, с която нанесъл удари на двама. Единият от тях получил тежки пострадвания по главата. Откаран е в УМБАЛ-Бургас и настанен за лекуване. Но след ден и половина престой изискал да бъде изписан, подписал документи и напуснал болничното заведение. 

Впоследствие благодарение на двама другари е откаран в родното му село - Войнягово, община Карлово, където в ранните часове на 29.03.т.г. е умрял. По случая в РУ-Карлово е формирано досъдебно произвеждане. Вторият потърпевш получил по-леки пострадвания в региона на тялото и крайници. По случая в РУ-Несебър е формирано досъдебно произвеждане по член 115 във вр. с член 18 Ал.1 от Наказателен кодекс. Извършителят на действието е арестуван. Разпитани са очевидци на случая. Работата по случая продължава.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР