Пострадалите в самолетната катастрофа в Мексико във вторник, които все

...
Пострадалите в самолетната катастрофа в Мексико във вторник, които все
Коментари Харесай

Изписани пасажери от самолетната катастрофа в Мексико

Пострадалите в самолетната злополука в Мексико във вторник, които към момента остават в болница, към този момент са 11 души. Това се споделя в изказване на мексиканския авиопревозвач.
„ От 17 души, намиращи се на лекуване в лечебните заведения, 6 бяха изписани, а 11 души не престават своето лекуване в разнообразни медицински институции “, се споделя в документа. На борда на лайнера са пътували 103 души, 99 пасажери и четиричленен екипаж. От тях, 98 са получили контузии, само че няма починали. Между пасажерите с изключение на мексикански, е имало жители на Испания и Съединени американски щати.
Самолетът е изпълнявал полет от Дуранго за Мексико и е аварирал незабавно след излитането. Според първичната версия, причина за случая са станали комплицираните метеорологични условия. В поза на това съмнение, свидетелства видеозапис, изработен от един от пасажерите сега на политане и рухване на самолета. Черните кутии на самолета са открити, само че не е известно какъв брой време ще отнеме разчитането на данните от записа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР