Пострадали от серийните издевателства на прокурорския син от перник Васил

...
Пострадали от серийните издевателства на прокурорския син от перник Васил
Коментари Харесай

Жертви на прокурорския син от Перник интензивно получават приятелски препоръки да сключат споразумение

Пострадали от серийните издевателства на прокурорския наследник от перник Васил Михайлов интензивно получават „ другарски ” препоръки да сключат съглашение, а да не се стига до гледище за присъди. Иначе те може да са от 2 до 10 години отнемане от независимост.

Това разкри пред Нова тв тази сутрин Зорница Костова - юрист на Румен Андонов - почитан в града някогашен треньор на " Миньор ". След неговия побой - на публично място измежду бял ден! - в действителност потегли разплитането на действията на прокурорския наследник.

Оказа се, че против него е имало тъжби, само че в други случаи хората са си мълчали. Масова процедура е било всички магистрати в Перник да си вършат отказ, тъй като са работели с татко му.

(Всъщност делата против него потеглиха, чак откакто бяха изтеглени в Софийската районна прокуратура. Дела за подвизите на Михайлов-младши обаче се гледат и в Сливница, а има и една за побой край морето - б.р.).

„ Тази оферта - дано да я нарека - беше отправена в последното правосъдно съвещание във вторник. Предложението беше безусловно неуместно. При наказване, което законът планува - от 2 до 10 години - най-малко за моя клиент, с нанесените съответни увреждания, не е подходящо да се споделя, че отбраната и подсъдимото лице няма да се съгласят на наказване повече от 1 година и 11 месеца.

Още в правосъдната зала показах мнение, че това съглашение е недопустимо ”, сподели Костова пред медията.

Тя прибавя, че незабавно след правосъдното съвещание е получила две телефонни позвънявания от нейни сътрудници, както и покана за среща на кафе със същото гледище. Тя даже се състояла - на 4 очи. 

„ Обажданията и срещата ги одобрявам като рекомендация и молба съглашението да бъде подписано ”, сподели Костова.

Тя изрази опасения, че това може да е напън за евакуиране на жалбите и показанията по случая.

Призна, че такива неща се случват " и в много по-груб вид ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР