Пострадалата полицайка по време на дербито между ЦСКА и Левски

...
Пострадалата полицайка по време на дербито между ЦСКА и Левски
Коментари Харесай

Кошмар! Окървавената полицайка се бори за зрението си!

Пострадалата полицайка по време на дербито сред ЦСКА и Левски може да загуби зрението на едното си око. Припомняме, че през второто полувреме на дуела от бранша на Левски бе хвърлена бомбичка, от която униформената пострада, предава Блиц.

Ранената служителка е настанена в ИСУЛ, където е претърпяла незабавна интервенция.  " Не мога да ви кажа тъкмо какво е положението на колежката. Информирам се по телефона. Извършена е една интервенция, само че има доста стъкла по лицето, както и в окото ѝ. Има заплаха за окото ", разяснява заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов. 

Кошмарна фотография от случая ТУК



След случая полицията стартира невиждана акция измежду почитателите на Левски. Още на място в бранша е почнало подробно претършуване на всеки един, а десетки " сини " последователи към този момент са в ареста.

Още фотоси ТУК

" От камерите имаме изложение на външния тип на причинителя. Всички, които дават отговор на това изложение, са отведени за разпити в районното ръководство. Работим по горещи следи и незабавно опитваме да установим всички лица, които дават отговор на описанието като облекла и външен тип ", добави полицейският началник.

" Изключително противен, противен случай. Бомбичка, самоделно направена - не приказваме за пиратка.  Мога да кажа, че в случай че нямаше врата и стъкло, което да се счупи, най-вероятно провалите по сътрудниците щяха да са по-тежки, тъй като бомбичката щеше да падне върху техните тела " , добави Златанов.

" Разговаряхме с тарторите от агитката на Левски, те се разграничават от това държание. Уж ще спомагат. Но ние разчитаме на себе си да открием причинителя. Ще действаме допустимо най-трудно. До момента задържахме няколко десетки лица, които дават отговор на описанието. Започваме да филтрираме. Не знам на какво се дължи тази с нищо непредизвикана експанзия на това лице ". 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР