Пострадах от Йордан Въчев и братята Пишиеви - Иван и

...
Пострадах от Йордан Въчев и братята Пишиеви - Иван и
Коментари Харесай

Пострадала от разбитата вчера група за рекет в Бургас разказа какво е преживяла и обяви: Очите няма общо с тях

Пострадах от Йордан Въчев и братята Пишиеви - Иван и Владислав. Рекетираха ме на всяко десето число. Плащахме "такса успокоение " - в началото по 100 лв. на заравяне, а след това по 150 лв..

Това сподели пред камерата на БТВ Румяна Черкезова, шеф на погребална организация. Тя описа за проблемите си с разрушената през вчерашния ден в Бургас група за рекет, изнудване и побой. "Реших да се откажа от заплащането на тази "такса " и тогава започнаха проблемите. Иван Пишиев ходеше с щерка ми. Започна да я бие. Тя избяга измежду нощ от вкъщи му. Мен също ме биеха. Изпочупиха офиса ми. Запалиха катафалката ни. Иван Пишиев ме принуди да трансферира джипа си на брат му - Владислав. Тези двамата изпълняваха поръчките на Йордан Въчев ", разгласи дамата.

"Искам да кажа, че Митьо Очите няма нищо общо с погребалния бизнес. Него го познавам от тв приемника. Не знам за какво го свързват с тази група. Всеки, който се държи по-буйно в града и го свързват с него, а това не е правилно. Аз не се опасявам от Митьо Очите. Не го познавам този човек и нямам допирни точки. Не се опасявам. Полицията си прави работата ", разкри Черкезова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР