Постоянното жилище на Аманда Сейфрид и съпругът ѝ Томас Садоски

...
Постоянното жилище на Аманда Сейфрид и съпругът ѝ Томас Садоски
Коментари Харесай

Аманда Сейфрид показа дома си в Ню Йорк

Постоянното жилище на Аманда Сейфрид и брачният партньор ѝ Томас Садоски е плантация, ситуирана в планините Катскилс в щата Ню Йорк. Но защото постоянно актьорските им отговорности изискват да пътуват, те имат още два парцела - един в града Ню Йорк и един в Лос Анджелис.

Architectiral Digest ни дава опция да надникнем в жилището на Аманда в оживения Ню Йорк, който тя посещава понякога, само че постоянно се усеща като вкъщи си.

Когато актрисата купува тристайния апартамент, намиращ се на последния етаж на постройка от 1907 година, той е напълно празен. Няма стени, даже подовете не са приключени и като цяло не е приспособен за живеене. Но това, с което печели Аманда, са сводестите прозорци, които го вършат извънредно ярък.

В задачата да трансформира празното помещение в дом, актрисата посвещава дизайнерската компания General Assembly. И защото те към този момент са работили дружно, работата им спори, макар че е била много като размер и компликация. По думите на Сара Замес, основателката на компанията, трансформацията на жилището на Аманда Сейфрид в Ню Йорк е най-драматичната, с която са се захващали.

Освен това дизайнерите е трябвало да се съобразят с рестриктивните мерки от типа работа, който може да се прави в историческата постройка. Спестяването на пространство и функционалността са едни от основните характерности на жилището, който се отличава и с съвременен дизайн.

Но защото актрисата е израснала в каменна къща и в този момент въпреки всичко живее във плантация, а и признава, че харесва дома ѝ да има история и миризма на остаряло дърво, дизайнерите вършат всичко допустимо, с цел да вдъхнат от провинциалния дух в жилището. Целта е, когато е в Ню Йорк, Аманда да не се усеща като че ли е в изцяло друго пространство от това, с което е привикнала във фермата си в планините Катскилс. Затова и дървото е значима част от интериора на жилището. Светлината също е от голяма важност. Благодарение на сводестите прозорци, слънчевите лъчи нахлуват елементарно в пространството, само че управлението на пропускането им се осъществява удобно със особено проектирани щори.

Така Аманда Сейфрид получава най-хубавото от двата свята - модерното звучене на Ню Йорк, съчетано с провинциалния жанр, и се усеща също толкоз вкъщи, колкото когато е във фермата.

А на актрисата ще ѝ се постанова да прекарва от ден на ден време в огромния град, защото работи върху ново зрелище на Бродуей. " Това ще бъде домът ми за шест, седем, осем месеца. Знам, че това ще е мястото, където пребивавам, и ми е комфортно тук. Чувствам се в действителност в сигурност ", споделя Аманда Сейфрид.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР