Постоянно сте в търсене на начини как да достигнете идеалното

...
Постоянно сте в търсене на начини как да достигнете идеалното
Коментари Харесай

Смарт устройствата на Xiaomi, които ще ви помогнат да останете във форма

Постоянно сте в търсене на способи по какъв начин да достигнете идеалното за вас тегло? Истина е, че с цел да го постигнете, е нужно да разберете тялото и потребностите си и да извършите позитивни промени в живота и дома си, към които да се придържате. Благодарение на новите технологии, тези четири умни устройства на Xiaomi оферират основна информация и решения, които ще ви оказват помощ да останете в правия път и ще ви вдъхнат мотивацията, от която се нуждаете, с цел да постигнете задачите си.

Повече независимост, мощ и точност

Всеки знае, че да имате какво да слушате по време на подготовка, без значение дали обичаната си музика или мотивационен подкаст, прави тренировката ви в пъти по-забавна и ефикасна. За тази цел ваш правилен асистент са безжичните слушалки, които с впечатляващия си дизайн, лекост и качество на звука, могат да станат незаменима част от тренировката ви. Независимо кой спорт практикувате - тичане, силови или високо интензивни тренировки – няма нещо, което да основава повече стеснение от заплитането в кабела на слушалките, което неимоверно прекъсва тренировката ви. За да не спада в никакъв случай мотивацията ви, Xiaomi Buds 3T Pro са способни интензивно да изолират страничните шумове и устоят безпроблемно до 2 дни прилагане.

Можете да свържете слушалките си Xiaomi Buds 3T Pro към смарт часовника си , особено основан за последователите на спорта. Той ще ви даде над 100 подготвителни режима и ще ви разреши да си напомняте за идващото упражнение, без да се постанова да изваждате телефона си, да го държите непрекъснато или да се чудите къде тъкмо да го оставите. Способността на Xiaomi Watch S1 Active да наблюдава в детайли индикаторите ви и напредъка - като стъпки, разстояние, пулс, качество на съня – ще ви приближи до задачата ви както да държите килограмите си под надзор, по този начин и върху здравето ви в дълготраен проект.

Тайната на отслабването: 30% тренировки, 70% хранене и 100% отдаденост

Чували ли сте за правилото 70/30? То гласи, че формулата за намаляване е 70% вярно хранене и 30% спорт. И тъй като „ плочките се вършат в кухнята “ е значимо да съвместим интензивните тренировки с подобаващ здравословен хранителен режим. е належащо решение по пътя ви към отслабването и здравословния метод на живот. 360-градусовото готвене с въздух понижава доста мазнините и ще ви разреши да се храните без да изпитвате виновност. Знаем, че десертите сред храненията са обичани за множеството от нас и по тази причина Mi Smart Air Fryer не е просто еър фрайър, а може да подготвя и потребни снаксове като сушени плодове и йогурт.

Напредвайте в спортните си цели

Понякога даже и да сме прецизни в тренировките и храненето си ни се коства, че не напредваме в задачите си да останем във форма. В такива случаи на помощ идва кантарът, който ще ви даде съответни и прецизни данни за това дали режимите ви имат най-благоприятен резултат. Той е кадърен да мери не просто теглово ви, само че и цялостният състав на тялото ви: мускулна маса, мазнини, вода и други. Няма нещо, което стимулира повече от това да забележим, че прогресираме. Затова, Mi Body Composition Scale ще ви даде както нужната информация, която ви е нужна, по този начин и ще ви вдъхне мотивация самоуверено да се стремите към задачите си.

С тези умни устройства от Xiaomi освен сте по-близо до реализиране на задачата си да поемете контрола над килограмите си, само че и до това да притежавате по-добър и здравословен метод на живот. Можете елементарно да ги откриете в партньорската мрежа на марката, в формалния магазин на Xiaomi в Paradise Centre, както и в формалния онлайн магазин на марката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР