„Постоянно ме биеше. Ходя със синки и счупени ръце. Заплашва,

...
„Постоянно ме биеше. Ходя със синки и счупени ръце. Заплашва,
Коментари Харесай

Софка се върнала при Гринго, за да спаси Лоренцо

„ Постоянно ме биеше. Ходя със синки и счупени ръце. Заплашва, че ще ме убие, ще ме залее с киселина. Обичах го, само че към този момент не – до тук!” Едва няколко дни откакто Софи Маринова изрече тези думи по адрес на някогашния си брачен партньор Тодор Давидов, фолк певицата още веднъж се върна при него. Гринго и Софка бяха засечени да се гушкат и целуват в заведение, а ромската перла удостовери: „ Заедно сме и се обичаме “.

Поредното помиряване на певицата с нападателния й мъж този път пристигна като гръм от ясно небе на околните й. Двамата се разведоха преди два месеца, а певицата направи шокиращи разкрития за домашното принуждение, което търпяла години наред от Гринго. Приятели на Софка са безапелационни, че решението й да се събере с него не е взето непринудено. Те имат съществени подозрения, че Давидов я е принудил да се върне при него, употребявайки сина й Лоренцо.

„ Софи доста обича детето си, за него е подготвена на всичко. Ако Гринго я е заплашил, че ще посегне на живота му, тя ще го отбрани с цената на всичко. Дори в случай че тази цена е да се върне при насилника си и да търпи всекидневен пердах “, разкрива непосредствен до Маринова. И терзанията им не са без съображение. Две седмици преди да се съберат Софка призна, че е подала тъжба в полицията след закани за ликвидиране от страна на Гринго.



„ Каза на сина ми: „ Ще останеш без майка, ще я гръмна. Лоренцо доста се опасява “, изплака Софи пред медиите. Тогава певицата бе безапелационна, че не желае да чува за него. Само няколко дни по-късно се върна при мъжа си. „ Всяко семейство се кара, очевидно и ние сме били в подобен по-изнервен интервал. Но апелирам медиите да ни оставят на мира и да не наливат масло в огъня “, сбито разяснява следващото помиряване Софка. Изказването й също разсъни съмнения. „ Звучи като жена, на която са опрели револвер в челото “, разясняват почитатели. „ Софи излагаш се!!! Пак ще ревеш! Един път като си му разрешила да те удари отново ще има “, прибавят други.

Софка и Гринго са се млатили даже на личната си женитба, напомня "Галерия ". Екшънът, разиграл се пред столичен хотел, завършил с ритници и плесници, а единствено няколко месеца по-късно певицата постави завършек на брака им. Макар че към днешна дата още веднъж са дружно, към този момент Маринова не мисли за нова женитба.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР