Постоянно чувство на глад Разбира се, чувството на глад не

...
Постоянно чувство на глад Разбира се, чувството на глад не
Коментари Харесай

Шест начина за борба с глада

Постоянно възприятие на апетит
Разбира се, възприятието на апетит не е инцидентно, само че е резултат от това, което се случва в тялото ни в даден миг. Намаляването на равнищата на глюкозата в кръвта води до увеличение на грелина. Именно " хормонът на апетита " е виновен за възприятието на апетит. Най-просто казано: колкото повече грелин, толкоз по-голямо е изкушението да погледнете в хладилника.
Как да убием възприятието на апетит?
Докато преглеждахме многочислените способи за битка с глада, ние избрахме шест от тях за вас. Ние се фокусираме върху тези, които работят, без значение какъв брой калории имате потребност. Ако се оплаквате от непрекъснато възприятие на апетит, пробвайте следните практики:
1. Хранителен график
Опитайте се да съставите менюто си по подобен метод, че да се състои от 5-6 ястия, ядени на равни шпации. Важно е проектът за хранене да е с приоритет, а освен по желание. Пропуснатата храна може да накара несъразмерния вкус да се върне с двойна огнева мощност.
 Ето за какво НИКОГА не би трябвало да не залъгвате глада си Ето за какво НИКОГА не би трябвало да не залъгвате глада си
Защо е рисково да залъгваме глада си, похапвайки дребни неща сред главните хранения? На този въпрос отговори диетологът и психотерапев...
2. Яжте рационално и непрекъснатото възприятие на апетит след хранене ще бъде забравено
Редовността на храненето обаче е единствено част от триумфа. Важна е освен честотата, само че и качеството на това, което поставяте на масата. Уверете се, че ястията в чинията ви обезпечават най-вече част от комплицирани въглехидрати, протеини, фибри и витамини. 
3. Как да спрем глада? Пийте вода, ще се наситите
Пиенето на минерална вода е постоянно препоръчван метод за машинация на възприятието за апетит. Това в действителност е добър метод за справяне с глада за известно време.
4. Намерете си нещо за правене
 Искате нещо сладко, солено или кофеин? Ето какво ви споделя тялото! Искате нещо сладко, солено или кофеин? Ето какво ви споделя тялото!
Типичната обстановка. Лежите си на дивана след дълъг ден, гледате обичания си сериал и внезапно ви се прииска да хапнете нещо. Опитвате се...
Прекомерният вкус чука на вратата на нашето схващане, нормално когато нямаме какво да създадем по-добре. Когато изпълняваме избрана активност, нашето усещане е заето и ние сме по-устойчиви на апетит. 
5. Почувствайте ментата
Изследванията демонстрират, че чувството за прохлада на мента в устата може краткотрайно да понижи вилнеещия апетит. За да ги получим, можем да използваме дъвка или просто да си мием зъбите повече от нормално. 
6. Здравословни закуски за понижаване на апетита
Очевидно един добър метод за понижаване на глада е... храната. Ако гладът се натрапва в живота ви сред главните хранения и други трикове за угнетяване на апетита ви се окажат неефективни, можете да му покажете алената светлина, като посегнете към лека закуска. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР