Постоянният секретар на отбраната Антон Иванов Ластарджиев ще е новият

...
Постоянният секретар на отбраната Антон Иванов Ластарджиев ще е новият
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ето го новия военен министър

Постоянният секретар на защитата Антон Иванов Ластарджиев ще е новият длъжностен боен министър в следващия кабинет, назначен от Румен Радев. Новината разкри пред Lupa.bg почитан източник от Министерството на защитата.

Любопитното е, че името на финансиста от Ловеч се пази в загадка от сегашния боен №1 Драгомир Заков. Решението непрекъснатият секретар на защитата да поеме МО е взето през вчерашния ден, разкри още информаторът на Lupa.bg.

Във визитката на Антон Ластарджиев четем, че е роден на 6 август 1977 година в Ловеч. През 2004 година се дипломира като магистър по компетентност „ Финанси “ в Университета за национално и международно стопанство, гр. София.

Притежава документ по ръководство на човешките запаси в обществения бранш в изискванията на рецесия от Интербалканския институт по обществена администрация в Солун, Гърция.

През 2013 година приключва курс по ръководство, насочено към резултати в Европейския институт по обществена администрация в гр. Маастрихт, Холандия.

През август 2015 година приключва върховен интернационален курс по мениджмънт в защитата в Монтерей, Съединени американски щати.

От юни 2002 година извършва поредно експертни и управителни длъжности в Министерството на защитата.

От юли 2012 година до началото на 2013 година заема длъжността шеф на отдел „ Човешки запаси на администрацията на Министерството на защитата “.

От януари 2013 година до юни 2017 година е шеф на дирекция „ Управление на човешките запаси “ като за този интервал съставлява Република България в Комитета на НАТО по ръководство на човешките запаси /NDMC/.

Заместник-председател е на Националната военна спортна федерация от 2014 година

Владее британски език. Женен, с едно дете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР