Постоянният представител на Украйна в ООН Сергей Кислица заяви, че

...
Постоянният представител на Украйна в ООН Сергей Кислица заяви, че
Коментари Харесай

За военнопрестъпника Путин чистилище няма, мястото му е в ада

Постоянният представител на Украйна в Организация на обединените нации Сергей Кислица съобщи, че нито властта, нито армията, нито благосъстоянието ще спасят съветския деспот Владимир Путин. Според него за военнопрестъпниците няма чистилище, те отиват в пъкъла. Дипломатът сподели това в Ню Йорк по време на панихида за жертвите на съветската инвазия в Украйна, съобщи организация УНИАН.

„ Украинските мъже и дами се изправиха, с цел да защитят нацията си и бъдещето на децата си и, почтено казано, по този метод пазят целия европейски континент и освен. Те се борят против нечовечен зложелател. Враг, който идва да убива, унищожава, краде и унижава. Враг, който не прави разлика сред военни и цивилни. Враг, който не се счита за привързан с никакви правила и правила ", сподели Кислица.

Украинският посланик съобщи, че демонстративната богобоязливост и благочестие на Путин и неговото обграждане няма да им оказват помощ да избягат от божието наказване за кървавата война в Украйна. „ Нито властта, нито армията, нито благосъстоянието могат да спасят злия Путин и неговите зли поклонници от божия яд. Някои от тях може да си мислят, че Бог е прекомерно любящ, с цел да съди злото. Няма чистилище за военнопрестъпниците – те отиват напряко в пъкъла “, сподели Кислица.

Дипломатът акцентира, че всеки ден врагът убива украински бранители и цивилни. Кислица сподели, че украинската нация заплаща най-високата цена за правото си на битие. Той обаче е убеден, че Украйна ще победи. На 24 февруари съветската войска стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна, която продължава и до през днешния ден. Руската окупаторска войска извърши и продължава да прави ужасяващи военни закононарушения, в това число убийството на цивилни и изнасилването на деца. До момента украинските управляващи са събрали доказателства за осъществяването на 16 200 военни закононарушения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР