Постоянният представител на САЩ в ЕС, който даде показания срещу

...
Постоянният представител на САЩ в ЕС, който даде показания срещу
Коментари Харесай

Тръмп уволнява втори ключов свидетел в разследването за импийчмънт

Постоянният представител на Съединени американски щати в Европейски Съюз, който даде показания против Доналд Тръмп в следствието за импийчмънт на президента, заяви, че Тръмп го отстранява от поста, съобщи Ройтерс, като се базира на американски медии.

" Бях осведомен, че президентът има намерение да ме отзове неотложно като дипломат на Съединените щати в Европейския съюз ", съобщи Гордън Сандланд, представен от " Ню Йорк таймс ", " Вашингтон пост ", Си Ен Ен и други

По-рано през вчерашния ден подполковник Алекс Виндман, различен основен очевидец в следствието против президента, беше уволнен от позицията на консултант по европейските въпроси в Съвета за национална сигурност и изведен под защита от Белия дом.

Едновременно с него неговият брат-близнак, подполковник Евгени Виндман, също бе отхвърлен от длъжността си в Съвета за национална сигурност, въпреки че не е свидетелствал против Тръмп. Адвокатът на Александър Виндман съобщи, че Евгени е бил уволнен " ненадейно и без пояснения, макар две десетилетия лоялна работа на страната ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР