Постоянният представител на САЩ при ООН Ники Хейли заяви в

...
Постоянният представител на САЩ при ООН Ники Хейли заяви в
Коментари Харесай

САЩ не възнамерява да изтегли армията си от Сирия скоро

Постоянният представител на Съединени американски щати при Организация на обединените нации Ники Хейли съобщи в неделя, че страната няма да изтегля армията си от Сирия, до момента в който не бъдат изпълнени дилемите.
В изявление пред американския ТВ канал Fox News, Хейли уточни трите съществени цели на Съединени американски щати: гарантиране, че повече няма да бъдат употребявани химически оръжия, по метод, който заплашва ползите на Съединени американски щати, успеха над „ Ислямска страна “ и обезпечаването на комфортни позиции за наблюдение на това, което прави Иран.
Наша цел е „ да върнем американските бойци у дима, само че няма да се изтеглим, до момента в който не сме сигурни, че сме изпълнили тези неща “, съобщи Хейли, представена и от " Фокус ".
Нейните мнения пристигнаха един ден, откакто Съединени американски щати и техните съдружници нанесоха ракетни удари против режима на Асад, разяснява Daily Sabah. Това се случи в отговор на хипотетична химическа офанзива в Източна Гута, която, съгласно изказванията на неправителствените организации, е довела до гибелта на 70 души.
Припомняме, че на 29 март Доналд Тръмп в изявление пред индустриални служащи от щата Охайо съобщи, че американската войска „ доста скоро “ ще бъде изтеглена от Сирия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР