Постоянните нарушения на режима за прекратяване на огъня, жертвите сред

...
Постоянните нарушения на режима за прекратяване на огъня, жертвите сред
Коментари Харесай

Четворка Су-34 отмъстила на сирийски екстремисти за атакуван пост на руската военна полиция

Постоянните нарушавания на режима за преустановяване на огъня, жертвите измежду мирното население и разрушение на жилищни региони в Алепо прелели чашата на търпението на руснаците по отношение на „ умерената опозиция”.

Израелски медии настояват, че командването на съветските Върховен касационен съд от дълго време открило разположението на всички вероятни командни пунктове, бази, хранилища и зони за отмора на екстремистите. Руснаците строго спазвали режима за преустановяване на огъня, само че при всеки даден им мотив дават отговор съответно и твърдо.

Вчера, 7 юни, четири съветски бомбардировача Су-24 нанесли авиационни удари по полеви щабове и бази за запазване на техника на радикалите северозападно от град Алепо. Последната капка на търпението станал обстрел на пост на съветската военна полиция в зоната със спрени бойни дейности.

Екстремистите направили 6 обстрела по съветските миротворци, никой не потърпевш, само че опасността трябвало да бъде ликвидирана.

Всичките фугасни 500-килограмови бомби попаднали тъкмо в задачата, набелязаните обекти са разрушени. Бомбардираните радикали към момента не са оповестили понесените вреди. / БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР