Постоянните комисии на Общински съвет – Ловеч, ще заседават на

...
Постоянните комисии на Общински съвет – Ловеч, ще заседават на
Коментари Харесай

Постоянните комисии на Общински съвет – Ловеч, ще заседават на 16 февруари

Постоянните комисии на Общински съвет – Ловеч, ще заседават на 16 февруари 2022 година, сряда.

Заседанията се привикват на съображение член 56, алинея 1 от Правилника за организацията и активността на Общински съвет-Ловеч, неговите комисии и взаимоотношението с общинската администрация. Припомняме, че по отношение на изключителната обстановка с ковид се съблюдават всички здравни и санитарни ограничения.

Най-много точки – единадесет, ще прегледа Постоянната комисия по общинска благосъстоятелност, устройство на територията, комунални действия, екология, превоз и жилищна политика с ръководител Георги Карамишев.

Сред по-важните точки на комисиите са:

Годишен доклад за осъществяване на Програмата за ръководство на Община Ловеч за мандат 2019-2023 година, за втората година от мандата.

Приемане на доклад за осъществяване на решенията на Общински съвет Ловеч, признати до 31 декември 2021 година и решения, останали за наблюдаване през предишни отчетни интервали.

Отчет-анализ за активността на районно управление (на МВР) – град Ловеч през 2021 година.

Отчет за активността на отдел „ Контрол и сигурност “ и звено СОО за интервала от 01.01.2021 година – 31.12.2021 година

Отчет за активността на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните при Община Ловеч за 2021 година.

Отчет на Плана за осъществяване на Програмата за юношески действия в Община Ловеч 2014 – 2020 година за 2021 година

Комисиите заседават по график в пространствата на Общински съвет:

1.Постоянна комисия по бюджет, финанси и европроекти (БФЕ) с ръководител Ирина Митева, на 16 февруари от 10.00 часа.

2. Постоянната комисия по икономическа и стопанска политика, туризъм, приватизация и интернационално съдействие (ИСПТПМС) с ръководител Валентина Янкова, от 11.00 часа.

3. ПК по обучение, просвета, спорт, децата, младежта и Неправителствени организации (ОКСДМНПО) с ръководител Страцимир Петков, от 12.00 часа.

4. ПК по обществена активност, демографска политика и опазване на здравето (СДДПЗ) с ръководител Мария Съева, от 13.00 часа.

5. ПК по правно-нормативни въпроси, тъжби, надзор, публичен ред, сигурност на придвижването и спор на ползи (ПНВЖКОРБДКИ) с ръководител Детелина Сотирова, от 14.00 часа.

6. ПК по общинска благосъстоятелност, устройство на територията, комунални действия, екология, превоз и жилищна политика (ОСУТКДЕТЖП) с ръководител Георги Карамишев, от 15.00 часа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР