Постоянна мярка задържане под стража“ постанови състав на окръжния съд

...
Постоянна мярка задържане под стража“ постанови състав на окръжния съд
Коментари Харесай

Обвиненият в убийство Алекс остава в ареста

Постоянна мярка „ задържане под стража “ постанови състав на окръжния съд в Кюстендил за 19-годишния Алекс Анков Димитров, упрекнат в убийството на 35-годишния Валери Дъбов при всеобщото сборичкване пред заведение в центъра на града в неделя сутринта. Тогава бяха ранени петима, написа кмета.бг.

``
реклама

Младият Алекс е наранил с нож още двама души. Обвинението към него е по чл 116.

Ако бъде потвърдена виновността му, го грозят до 20 години затвор, пожизнен и пожизнен затвор без право на подмяна. „ Съжалявам, не знаех, че по този начин ще стане “, бяха единствените думи на Алекс Анков пред съда. Той не изглеждаше изключително обезпокоен от повдигнатите му обвинявания. Остава в ареста, тъй като осъщественото от него закононарушение е с извънредно висока заплаха, стимулира се съставът.

Прави усещане, че Алекс е записан с името на майка си - Анков. Биологичният му татко е българин, а майка му Анка е от известния ромски клан Гольовците, споделиха познати със фамилията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР