Постоянна мярка задържане под стража е наложена 21-годишния Мартин Трифонов,

...
Постоянна мярка задържане под стража е наложена 21-годишния Мартин Трифонов,
Коментари Харесай

Постоянен арест за Мартин Трифонов, за убийството на дете в Сотиря

Постоянна мярка задържане под стража е наложена 21-годишния Мартин Трифонов, упрекнат в убийството на 7-годишната Кристин Георгиева в село Сотиря.

Мярката му бе гледана в при закрити порти в болничното заведение, където той е настанен за лекуване, откакто бе прострелян при задържането му.

Мярката няма да бъде обжалвана, заяви представителя на прокуратурата в Сливен Ваня Белева, съобщи БНР.

Според представителя на прокуратурата Ваня Белева Мартин Трифонов е в положително общо положение, бил е съответен и е знаел какво се случва. Той е настанен в хирургично поделение на сливенската болница, само че към момента не е ясно по кое време ще бъде трансфериран в следствения арест.

Днес в община Сливен бе разгласен ден на печал в памет на убитата 7-годишна Кристин Георгиева. Кметът Стефан Радев изрази съболезнованията си. „ Всички скърбим за това дете. Затова и общината реагира по този метод и предложихме на околните в този сложен миг най-малко това, което можем да създадем – да поемем всички разноски, свързани с погребението, и да предложим всякаква друга поддръжка, от която имат потребност. “, сподели кметът Радев.

От 17,30 през днешния ден пред постройката на общината е планувано гражданско бдение в памет на детето. Междувременно стана ясно, че той е направил цялостни признания пред служебния си юрист, а ДНК експертизата е потвърдила съпричастността на Трифонов към тежкото закононарушение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР