Постоянен арест искат от прокуратурата за двама мъже, обвиняеми за

...
Постоянен арест искат от прокуратурата за двама мъже, обвиняеми за
Коментари Харесай

Прокуратурата иска постоянен арест за двама, обрали супер в Асеновград

Постоянен арест желаят от прокуратурата за двама мъже, обвинени за кражба на пари от супермаркет, оповестиха от Районната прокуратура в Асеновград. Сега те са арестувани до 72 часа.

Обвиняемите К.П. на 45 години и С.Г. на 57 години са обрали супермаркет в Асеновград на 2 декември 2019 година Двамата са нахлули с щурм в магазина и са откраднали 20 000 лв. и цигари, от разнообразни марки, на стойност към 1 000 лв.. Избягали са с автомобил " Нисан ".

Кражбата е станала в първите часове на 2 декември 2019 година Те пътували с колата от град Пловдив до Асеновград. Преди това те няколко пъти оглеждали супермаркета в Асеновград, с цел да създадат проект за кражбата.

Арестувани са от полицията малко по-късно - към 11 часа на 2 декември 2019 година Направени са шест претърсвания и изземвания в жилище, автомобил, магазин и гаражи в гр. Пловдив. Открити са част от отнетите пари и част от цигарите.

Двамата обвинени са осъждани. По делото са разпитани очевидци, направена е трасологична експертиза и се правят други процесуално-следствени дейности.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР