Постове и пари не сме предлагали, това не е в

...
Постове и пари не сме предлагали, това не е в
Коментари Харесай

ПП: Постове и пари не сме предлагали, това не е в нашия инструментариум

" Постове и пари не сме предложили, това не е в нашия инструментариум. " Продължаваме промяната " търси поддръжка за съответни законодателни решения, ние не желаеме да вземаме депутати, които да се причисляват към нас ".

Това сподели пред БНР заместник-председателят на Народното събрание от " Продължаваме промяната " Мирослав Иванов. Така той отговори на обвиняванията, че " са купили " депутатите от " ИТН ", които напуснаха ПГ на Има Такъв Народ.

Поведението на " Продължаваме промяната " не е фокусирано като последна цел върху оставането ни във властта непременно, безапелационен беше той и добави, че не се опасяват от нови избори:

" Важните закони, които би трябвало да бъдат признати, са актуализацията на Бюджета, с цел да бъдат признати антиинфлационните ограничения, които са заложени в него, промените в Закона за енергетиката и импортираният преди седмица законопроект за КПКОНПИ. " Продължаваме промяната " и съдружните ни сътрудници от " Демократична България " и Българска социалистическа партия търсим метод да намерим болшинство, с цел да бъдат признати те ".

Той заяви, че в сряда (15 юни) ще влезе на първо четена в пленарната зала актуализацията на бюджета.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР