Postmodern Jukebox идват у нас с новите си хитове. Те

...
Postmodern Jukebox идват у нас с новите си хитове. Те
Коментари Харесай

Postmodern Jukebox идват у нас с новите си хитове

Postmodern Jukebox идват у нас с новите си шлагери. Те пътуват към този момент месеци с турнето си  Life In The Past Lane Tour, тържество на най-големите шлагери на 20-и век. Съчетани са в най-различни сформира от музиканти, вокалисти и танцьори, разграничени в четири направления на света. До идването им остават броени дни -  ще ги забележим на 19 октомври в зала 1 на НДК. В продажба са последните билети, научи Lupa.bg от уредниците.

Всяка седмица кралете на винтижда и техният основател Скот Брадли пускат в мрежата и изпращат по мейл на най-верните си почитатели нов аранжимент на някой шлагер. Нови и нови части – все обърнати с хастара модерни поп шлагери, превърнати в бижута от музикални стилове на предишното.

На концерта им в София ще чуем тъкмо тези нови бижута – кавър на “Stayin’ Alive ” на The Bee Gees в рагтайм рокабилити жанр в осъществяване на пеещия басист Wild Bill. Не пропуснаха да извърнат шлагера на The Weekend “Die For You ” в Джеймс Бонд жанр от 70-те. “Bad Habits ” на Ед Шийрън върнаха във винтижд духа на 30-те.

Стела Катрин Коул изпя “Flowers ” на Майли Сайръс в жанр джаз и боса нова, достигнала над 3 млн. гледания. И най-новото, излязо преди дни – посмяха да извърнат и емблемата на Depeche „ Enjoy The Silcence ” в извънреден джаз аранжимент от 20-те.



Всеки път е изненада кои от музикантите идва у нас. Но без значение кой е в състава им – дали емблемата Кейси Ейбрамс, American Idol-а Вон Смит, червенокосата Дени Армстронг…актьорът и музикант Рохелио Дъглас-Джуниър, те постоянно по този начин добре се съчетават в неповторим състав, че да взривят залите с настоение, каращо публиката да скочи от местата си и да танцува.

А историята на Postmodern е като на кино. Зашеметяващ триумф от първия запис в дребния апартамент на Скот Брадли, пуснат в YouTube, до галактическите над 1 милиард гледания към днешна дата, с над 6 милиона почитатели и над 3 млн. фена във facebook. Също и хиляди изцяло разпродадени зали на шест континента демонстрират, че формулата им е сполучлива.



 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР