Постиженията в държавните дружества, с които Нинова се хвали, всъщност

...
Постиженията в държавните дружества, с които Нинова се хвали, всъщност
Коментари Харесай

Нинова си приписа чуждо европризнание

Постиженията в държавните сдружения, с които Нинова се хвали, в действителност са дело на старите управления.

Това важи с цялостна мощ и за отличената през днешния ден Национална компания Индустриални зони ЕАД, която по думите на КН мина сполучливо процедура по стратегия Цифрова Европа.

Проектното предложение на НКИЗ планува основаване на Европейски дигитален иновационен хъб с наименованието " Регионален център за цифрови решения и нововъведения " на територията на Индустриален парк София-Божурище.

Проектът е за създаване на новаторска цифрова инфраструктура, която ще обслужва
компаниите-инвеститори в парка, както и бъдещи бизнесмени, откриватели, учени, жители, администрация.Проектното предложение на компанията е получило " Печат за високи достижения ".

Това е знак за висока оценка от страна на Европейската комисия, разглеждала плановите оферти по принадлежности за финансиране от Европейския съюз.
Отличените с този знак планове дават отговор на условията за най-високо качество. "

Всичко гореизброено е правилно като единствено е подминат обстоятелството, че въпросния план е дело напълно на остарялото, освободено от Нинова за неспряване с работата ръвководство, с чиято работа по-късно алената лидерка си прави ПР.

Проектът е от 2020 години, минал е вътрешно оценяване и е подаден през февруари 2022, месеци преди намесата на Нинова в държавното сдружение. Нейните и това на новото управление заслуги, са само в преписването на непознати триумфи за спешен ПР.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР