Постигнато е единно решение за парите за пътища. Това става

...
Постигнато е единно решение за парите за пътища. Това става
Коментари Харесай

След 4 часа заседание: Управляващата коалиция реши за парите за въглища


Постигнато е единно решение за парите за пътища. Това излиза наяве след траялите четири часа диалози сред съдружните сътрудници. То ще бъде гласувано във вторник на изключителна комисия.

Коалиционните сътрудници са разискали и импортирания в петък от „ ИТН ” Проект на решение за смяна в състава на Комисията по бюджет и финанси и Правната комисия.

Предложението е Има Такъв Народ да имат право на още едно място в тях за сметка на “Демократична България “ (ДБ). Така Има Такъв Народ ще има в двете комисии по трима членове, а Демократична България ще остане единствено с по един. В момента и двете обединения имат по двама представители в съответните комисии.

Водещ претекст е броят на народните представители във всяка от парламентарните групи, който постанова прецизиране и на броя на членовете на комисията, показват от Има Такъв Народ. Сред причините е също да бъде въведена изясненост и пропорция в представителството в съответната комисия, съобразено с числеността на съответната парламентарна група.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР