Постигнахме трите цели, трите неща, които обещахме - кмет на

...
Постигнахме трите цели, трите неща, които обещахме - кмет на
Коментари Харесай

Васил Терзиев като кмет: София ще бъде град на хората с големи мечти, не вярваме в малките хора

Постигнахме трите цели, трите неща, които обещахме - кмет на София, имаме и 19 районна кмета, а групата ни в СОС ще има повече съветници от втората и третата, взети дружно.  Това съобщи на първото си изказване след изборите новият кмет на София Васил Терзиев в централата на ДСБ.
 
На конференцията участваха лидерът на листата на ПП-ДБ и Спаси София Борис Бонев, както и водачите Христо Иванов, Кирил Петков, Владислав Панев и Атанас Атанасов. Сега би трябвало да покажем, че с изключение на да печелим, можем и да управляваме, съобщи Терзиев. Ние не имаме вяра в дребните хора, а в хората с огромни фантазии. София да бъде град на хората с огромни мечки, които могат да осъществят тук. Ще бъда кмет на всички софиянци, сподели още Терзиев. 
 
Искам да поздравя определените с нашите листи съветници и кметове и да ги прикани да осъзнаят отговорността си за повишение благосъстоянието на хората, сподели Атанас Атанасов, водач на ДСБ. Нашият претендент за ръководител на СОС е Борис Бонев и се надяваме да получим поддръжка, сподели в отговор на въпрос дали има сделки с ГЕРБ за поста.
 
Не одобряваме, че успеха, която сами си извоювахме, се дължи на апела на Бойко Борисов - видяхме че множеството от гласоподавателите на ГЕРБ не са ни подкрепили, безапелационен бе Борис Бонев.
 
Ще би трябвало всички да се научим по какъв начин да се договаряме, в положителния смисъл, сподели Христо Иванов. Дори и да си нямаме доверие, акцентира той. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР