Постигнахме договорка с ВиК, че във Варна няма да се

...
Постигнахме договорка с ВиК, че във Варна няма да се
Коментари Харесай

Коцев за ВиК ремонтите: Градът не може да си позволи втори пореден сезон с разкопани улици и непроходими райони

Постигнахме сделка с ВиК, че във Варна няма да се стартират огромни поправки преди есента. Градът не може да си разреши втори следващ сезон с разкопани улици и непроходими региони. Привлякохме 480 хиляди лева европейски средства за туризъм, които ще се обезсмислят, в случай че багери още веднъж задръстят варненските улици.

Приоритет в този момент е завършването на предизборните поправки, стартирани от предходния кмет. Има огромни закъснения по тях. Толерансът им е до края на април съгласно сделките, които постигнахме с изпълнителите.

Кметът на Варна, Благомир Коцев разяснява, че задържането на младежи в града е измежду главните направления, в които ще работи: " Това е предизвикателство, на което би трябвало да отговорим. Варна е втора по претовареност в страната, само че световните благоприятни условия пред младежите ни изправят пред задачата да задържим високообразованите, успяващите, търсещите развиване. Ето за какво водим диалози с варненските университети за новаторски и по-адаптирани към потребностите на бизнеса стратегии за подготовка. " сподели Коцев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР