постигна втора победа над , след като спечели с 3:0

...
постигна втора победа над , след като спечели с 3:0
Коментари Харесай

Марсилия без проблеми в Баку, отмениха гол с ръка след признание

реализира втора победа над, откакто завоюва с 3:0 в Баку и с общ резултат 6:1 се класира за осминафиналите на Лигата на конференциите.

Домакините стартираха интензивно, само че французите поведоха в 12-ата минута. Дмитри Пайет получи топката по лявото крило и откри Папе Гай в наказателното поле, а той разстреля вратаря от дребен ъгъл. Тимът от Азербайджан не се отчая от ранното попадение и огромния пасив, а продължи да нападна и сътвори някои положения, само че отбраната на гостите като цяло се справяше.

L'OM concède un but de la main... annulé grâce au fair-play de Qarabag
— Eurosport France (@Eurosport_FR)
стигна и до гол в 34-ата минута, само че той бе анулиран по забавен метод. Уаджи прати топката в мрежата в жанр " Марадона ", откакто насочи топката в мрежата с ръка. Гостите оспорваха дълго време, само че обърканият арбитър не знаеше какво да прави и уточни центъра. След няколко минути разправии наставникът на Карабах Курбан Курбанов повика Уаджи, с цел да го попита по какъв начин е отбелязал гола. След като разбра, че това е станало с ръка, капитанът на домакините Медведев отиде да каже на съдията да анулира гола.

Qarabag scored against Marseille with a clear handball. Referees didn't see it and gave the goal (there is no VAR in UEFA Conference League).

The Qarabag manager, Gurban Gurbanov spoke to the player and told him to tell the ref the truth and goal was canceled.

Respect
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР