постигна минимална победа с 1:0 над гостите от в мач

...
постигна минимална победа с 1:0 над гостите от в мач
Коментари Харесай

ВАР отмени гол, вратар пропусна дузпа, а Кадис победи

реализира минимална победа с 1:0 над гостите от в мач от 26-ия кръг на Бундеслигата. Единственото попадение бе дело на Алваро Негредо в 40-ата минута на срещата.

Ейбар първи съумя да означи в 15-ата минута, когато чудесно центриране отдясно откри прелестно Серхио Енрич сред двамата централни бранители, а неговият удар срещна злополучно главата на Маркос Мауро и влетя в мрежата за 1:0. Попадението обаче бе анулирано след обзор с ВАР, който сподели, че Енрич е докоснал топката с ръка преди да я изстреля по посока на вратата.

Кадис съумя да открие резултата, този път в действителност, в 41-ата минута, когато бърза офанзива на домакините прати топката вляво към Санчес, който центрира чудесно към Алваро Негредо и опитния нападател прониза с глава.

В 55-ата минута пред гостите се откри отлична опция да се върнат в срещата, когато получиха право да изпълнят дузпа, откакто топката срещна ръката на защитник на Кадис. Интересното е, че зад топката застана стража на Ейбар Марко Димитрович, само че не се оправи по най-хубавия метод и сътрудника му Джерамайс Ледесма избави удара.

Тази победа бе първа за Кадис в последните пет срещи в Лигата и те заемат 14-ото мято в класирането с 28 точки, до момента в който Ейбар е 18-и с 22.

Ла Лига 26 кръг, събота 6 март  Кадис 1:0краен резулат  Ейбар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР