постигна драматична победа с минималното 1:0 в домакинството си на

...
постигна драматична победа с минималното 1:0 в домакинството си на
Коментари Харесай

Рашфорд: Трябва да изпозлзваме това чувство

реализира трагична победа с минималното 1:0 в семейството си на, а единственото попадение в дуела пристигна едвам няколко секунди преди края на добавеното време.
 Ман Юнайтед се настани краткотрайно в топ 4 след гол секунди преди края Ман Юнайтед се настани краткотрайно в топ 4 след гол секунди преди края
Негов създател стана, който пък се трансформира в играча с най-вече победни попадения след 90-ата минута в историята на. Това бе и негов гол във втори следващ мач, а той изкачи най-малко краткотрайно “червените дяволи ” в топ 4.

No player has scored more 90th-minute winning goals in Premier League history than Marcus Rashford (4)
— United Update (@UnitedsUpdate)
“Очевидно значим гол и то толкоз късно в добавеното врмее е необикновено възприятие. Трябва да използваме точно това възприятие. Можехме да се оправим малко по-добре при владеенето на топката, само че успяхме да вкараме гола, от който се нуждаехме, а в този момент можем да използваме това като мотивация. Когато два отбора са толкоз близо един до различен в таблицата, всеки от тях желае да бъде крачка напред и през днешния ден успяхме да сме ние. Сега сме четвърти, има отбори, които би трябвало да изиграят своите мачове, само че въпреки всичко е добре да сме там. Победите са това, което е значимо, а поредните победи дават убеденост. Имахме сложна седмица, много мачове за седмица и в този момент имаме потребност от отмора ”, съобщи Рашфорд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР