Постигането на мир в Украйна е невъзможно без изпълнение на

...
Постигането на мир в Украйна е невъзможно без изпълнение на
Коментари Харесай

Песков: Невъзможно е постигането на мир в Украйна без изпълнение на условията на Русия

Постигането на мир в Украйна е невероятно без осъществяване на изискванията на Русия, сподели във вторник представителят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Постигането на мир без осъществяване на изискванията на Русия е безусловно невероятно “, акцентира представителят на Кремъл.

„ Русия ще изчака смяна в позицията на сегашния или идващия президент на Украйна във връзка с договарянията с Москва, присъединяване на Киев е належащо за преговорния развой и реализиране на съглашение. Не, с цел да преговаряте, трябват две страни. Сега ще изчакаме или смяна в позицията на сегашния президент на Украйна Владимир Зеленски, или ще изчакаме бъдещия президент на Украйна, който ще промени позициите си в полза на украинския народ “, сподели още Песков, отговаряйки на въпрос дали е допустимо да се реализиран договорености без присъединяване на формален Киев.

Зеленски извърши решението на Съвета за национална сигурност и защита, че е невероятно да се договаря с съветския водач Владимир Путин. Съответният декрет беше оповестен във вторник на уеб страницата на кабинета на украинския водач.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР