Постигането на амбициите ви е основна грижа през този месец,

...
Постигането на амбициите ви е основна грижа през този месец,
Коментари Харесай

Близнаци, очаква ви един спокоен месец юли

Постигането на упоритостите ви е съществена грижа през този месец, Близнаци. Уви, то е възпрепятствано от дисонансите, които идват от Риби и Дева. Тези сили ви карат да се колебаете сред доверието и обезсърчението. Те ви карат да поискате повече независимост, а по-късно да измененията решението си. Чувствате се заседнали в живота си, а това не е нещо, което предпочитате! Вземането на коренно решение не е идеалното, макар че е изкушаващо. От друга страна, в случай че изчакате подобаващото време да употребявате връзките си, ще си спестите време и старания. Вместо да се блъскате в стената или да се хвърляте с главата напред в непознатото, излезте и се запознайте с хора. Влезте в контакт с другари, с които не сте говорили скоро. По този метод концепциите ви ще станат по-ясни и решението ще се появи в подобаващия миг.

През този месец не се оповестява нищо доста обнадеждаващо. Рутината ви отегчава повече от всеки път. Имате чувството, че всеки ден си наподобява. Ако инцидентно се опитате да постигнете прогрес, самодейността ви връща в изходна позиция. Близнаци! Въпреки че това може да не е вашето нещо, отделете време за реализиране на задачите си. Докато го вършиме, запазете фокуса си, вместо да се движите напред. Във финансов проект парите се изплъзват сред пръстите ви. Опитайте се да съставите бюджет за всяка област от живота си и се придържайте към него, в случай че не желаете да останете на изсъхнало.

Съвет на месеца: Забравете за известно време за това, което ви тормози. Звездите в Лъв доста усъвършенстват всекидневието ви. Нещо неизмеримо може да ви изненада и да промени хода на нещата.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР