Постепенно войната се връща на територията на Русия - в

...
Постепенно войната се връща на територията на Русия - в
Коментари Харесай

Зеленски: Войната постепенно се връща в Русия

„ Постепенно войната се връща на територията на Русия - в нейните центрове и военни бази, и това е неминуем, натурален и безусловно обективен развой “, сподели украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, откакто три дрона бяха свалени над Москва - офанзива, при която по данни на съветските управляващи е ранен един човек.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11320
„ Украйна става все по-силна “, добави той, като предизвести обаче, че страната би трябвало да се приготви за нови офанзиви против енергийната инфраструктура през зимата.

„ Но би трябвало да сме наясно, че както и през предходната година съветските терористи могат да нападат енергийния ни бранш и сериозни обекти и тази зима “, сподели Зеленски и добави, че при визитата му в Ивано-Франковск е била разисквана подготовката за „ всички вероятни сюжети “, заяви Българска телеграфна агенция.

Зеленски приказва, откакто три украински дрона бяха свалени над Москва тази нощ, както заяви съветското министерство на защитата. Атаката нанесе вреди на фасадите на две високи здания с офиси и наложи за малко да бъде краткотрайно затворено московското интернационално летище „ Внуково “.

Москва съобщи също, че съветските сили са осуетили тази нощ и опит на Киев за нахлуване против анексирания от Русия полуостров Крим с 25 украински дрона.

Нападенията са следващите скорошни офанзиви с дронове, в това число против Кремъл и съветски градове наоколо до границата с Украйна, за които Москва упреква Киев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР