Постепенно валежите ще спират през нощта, но до края на

...
Постепенно валежите ще спират през нощта, но до края на
Коментари Харесай

Синоптиците предупреждават: Утре времето ще е опасно в половин България

Постепенно преваляванията ще стопират през нощта, само че до края на денонощието са в сила предупреждения за рисково време. 

В по-голямата част от Западна и Централна България те са от втора степен, към момента има условия за виелици и навявания.

Ще духа до сдържан северен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред минус 9 и минус 4 градуса, в София – към минус 9.

В неделя се чака температурите да паднат до минус 10 градуса в някои обитаеми места. Обстановката обаче ще бъде спокойна без предизвестия за рисково време. Няма да вали и облачността ще намалее и над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево.

Ще продължи да духа до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред минус 1 и плюс 4 градуса, в София – към минус 1.

В планините от Южна България суринта ще е към момента облачно, на обособени места с валежи от сняг. Около обяд в множеството региони ще се откри най-вече слънчево време, съобщи бТВ.

Вятърът ще бъде сдържан от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра – към минус 2 градуса, на 2000 метра – към минус 9.

Новата седмица ще стартира със относително студено време. Затопляне чакаме към средата на седмицата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР