Поставянето на твърде много червени линии между партиите води до

...
Поставянето на твърде много червени линии между партиите води до
Коментари Харесай

Захариева: Почти сигурна съм, че няма да влезем в еврозоната през 2024 година

" Поставянето на прекалено много червени линии сред партиите води до нови избори ", съобщи пред БНР Екатерина Захариева, народен представител от ГЕРБ и някогашен министър на правораздаването.

„ Няма неприятно да се приказва и с Българска социалистическа партия. Но с тях ще ни бъде извънредно мъчно, тъй като има големи пропасти, които зеят сред нас във връзка с външната политика “, счита Захариева.

" Нека минат тези избори и нека всички да осъзнаят, че трета година тласкаме страната към неустойчивост и политическа рецесия ", съобщи тя.

„ Отдалечаваме се от Шенген и еврозоната. Почти сигурна съм, че няма да влезем в еврозоната през 2024 година. Има и все по-надигащите се гласове за президентска република. Аз считам, че няма нищо по-добро от парламентарна република “, разяснява Захариева разнообразни настоящи тематики.

" Няма по какъв начин да е доста висока оценката за работата на този парламент, тъй като не съумя да излъчи държавно управление, само че имаше доста законодателна активност ", оцени Захариева активността на към този момент отиващия си Парламент.

„ Не дребна част от законопроектите се одобриха с огромно болшинство. Не работеше неприятно. Успя да одобри решения, които съумяха да измият срама на България “, сподели още депутатът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР