Поставянето на т.нар бустерни дози ваксини срещу COVID-19 може да

...
Поставянето на т.нар бустерни дози ваксини срещу COVID-19 може да
Коментари Харесай

Фаучи: Бустерните дози ще са новият стандарт за напълно ваксиниран срещу COVID-19

Поставянето на т.нар бустерни дози ваксини против COVID-19 може да се трансформира в новия стандарт, след който хората би трябвало да се смятат за изцяло имунизирани. Това съобщи топ здравният специалист на Съединени американски щати доктор Антъни Фаучи, представен от ABC News.

" Бустерът не е добавка, а е част от това, което би трябвало да бъде истинският режим. Така че, когато погледнем обратно към това, ще забележим, че бустерите са от значително значение за оптималния режим на имунизация ", сподели Фаучи.

Забележките пристигнаха, откакто Ню Йорк и няколко щата разшириха допустимостта за бустерни ваксини за всички възрастни, които са били имунизирани против COVID-19 минимум преди шест месеца тази седмица. Дотогава те бяха налични единствено за хора на възраст 65 и повече години и тези в обстановки с висок риск.

Насоките от основния медицински консултант на президента пристигнаха, до момента в който компанията Moderna подаде заявление до FDA, търсейки позволение за незабавна приложимост на бустерни ваксини за всички поданици на Съединени американски щати на 18 и повече години. Миналата седмица Pfizer помоли федералните регулатори да разширят допустимостта на техните бустерни дози за всички американци.

Около 31,5 милиона американци към този момент са получили бустерна инжекция към сряда, съгласно данни на CDC. Повече от една трета от получателите са над 65 години. Броят на имунизираните поданици на Съединени американски щати е 196 милиона души, съгласно организацията - която отбелязва, че повече от 40 % от страната не е изцяло имунизирана.

Натискът за усилващи имунизации пристигна откакто седемдневната плъзгаща се междинна стойност на случаите се усили с 27 % от 25 октомври, демонстрират американски данни.

През лятото Фаучи сподели, че е сигурен, че американците ще се нуждаят от спомагателни дози ваксини против COVID-19.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР