Поставянето на Huawei от САЩ в черния търговски списък представлява

...
Поставянето на Huawei от САЩ в черния търговски списък представлява
Коментари Харесай

Huawei: Санкциите на САЩ ще засегнат над 3 милиарда наши клиенти по света

Поставянето на Huawei от Съединени американски щати в черния търговски лист съставлява " рисков казус ", който ще навреди на милиарди консуматори. За това предизвестяват от управлението на китайската компания.

По време на конференция Сонг Лиупин, който съставлява софтуерния производител, е показал, че възбраната за търговия с Huawei непосредствено ще засегне американските компании и ще докара до загуба на работни места, оповестява BBC.

Вашингтон неотдавна сложи китайския софтуерен водач в листата с компании, с които американските компании не могат да работят с Huawei без издаването на позволение за това.

" Политиците в Съединени американски щати употребяват силата на цялата нация, с цел да преследват една компания ", споделя Сонг.

" Решението (бел.ред. на САЩ) ще навреди на нашите консуматори в над 170 страни, в това число на над 3 милиарда клиенти, които употребяват продуктите и услугите на Huawei ", предизвестява той.

" Със възбраната американски компании да работят с нас, държавното управление непосредствено слага под риск над 1200 компании. Това може да се отрази на десетки хиляди работни места ", добавя Сонг. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР