Поставеният под №3 в схемата Григор Димитров не успя да

...
Поставеният под №3 в схемата Григор Димитров не успя да
Коментари Харесай

Григор Димитров загби полифинала на турнира в Мелбърн от квалификант

Поставеният под №3 в схемата Григор Димитров не съумя да се класира за финала на тенис шампионата в Мелбърн от категория " АТР 250 ".

Най-добрият български тенисистзагуби полуфиналната си среща от квалификанта Максим Креси с 5:7, 6:7 (9).

24-годишният американец, роден във Франция, е сензацията на подгряващия шампионат преди Откритото състезание на Австралия. Максим Креси заема 112-о място в международната класация, само че сподели удивителен сервис и страхотна тактическа подготовка.

В дуела против Григор Димитров, който заема 28-о място в ранглистата, той съумя да направи 18 аса и отрази всичките 5 точки за пробив, които даде в мача.

" Доволен съм от играта си. Нищо не се случва поради шанса. Аз работя ужасно старателно . Запазих централизация през целия мач, през целия шампионат. Много е значимо да съм сигурен в себе си и да имам вяра ", сподели Креси след триумфа над българина.

В първия си край на равнище АТР американецът ще срещне спечелилия от идния по-късно през днешния ден мач сред поставения под №1 в схемата испанец Рафаел Надал и финландеца Емил Руусувуори.

Креси съобщи, че няма желания с кого ще спори за купата. " Аз имам играта, с цел да ги победя, тъй че съм убеден в триумфа " , сподели американецът.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР