Поставеният под №2 в схемата Адриан Манарино (Франция) се класира

...
Поставеният под №2 в схемата Адриан Манарино (Франция) се класира
Коментари Харесай

Адриан Манарино и Павел Котов оформиха втория полуфинал на Sofia Open

Поставеният под №2 в схемата Адриан Манарино (Франция) се класира за полуфинал на шампионата по тенис от сериите АТП 250 Sofia Open с награден фонд 562 815 евро след триумф в три сета над Себастиан Офнер (Австрия). Манарино се оправи с 6:7 (7), 6:4, 6:3 против 44-ия в ранглистата.

Негов противник в предпоследното ходило преди финала ще бъде руснака Павел Котов, който в последния четвъртфинал отстрани изненадващо Мартон Фучович (Унгария) с 6:3, 7:6 (3).

За Манарино австриецът беше противник, който победи при започване на октомври на полуфиналите на шампионата в Астана и по-късно завоюва купата. Манарино изпусна първия сет в тайбрека – 6:7 (7:9). Решаващ за крайния излаз се оказа втория сет, който отиде на сметката на 2-ата ракета на Франция посредством най-много на доста добър ретур на сервис. И по-късно взе последната част по-лесно с 6:3, където на първо време направи пробив повече и по-късно дръпна с 4:1.

24-годишният Котов стига до трети полуфинал през сезона. Един пробив, дело на Котов в четвъртия гейм, реши изхода на първата част – 6:3. Фучович, който игра край в София преди четири години, направи значим пробив за 3:1 във втората част. След това взе подаването си и поведе с 4:1, само че позволи равнене до 4:4. Този сет отиде в тайбрек, който Котов завоюва със 7:3.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР