Поставеният под №14 Денис Шаповалов преодоля с 6:4, 6:3 Йозеф

...
Поставеният под №14 Денис Шаповалов преодоля с 6:4, 6:3 Йозеф
Коментари Харесай

Шаповалов и Синер продължават към третия кръг в Барселона

Поставеният под №14 Денис Шаповалов преодоля с 6:4, 6:3 Йозеф Ковалик от Словакия във втория кръг на шампионата от категорията АТР500 в Барселона. Шаповалов осъществя по един пробив и в двата сета и в идващия стадий ще чака спечелилия от мача сред гърка Стефанос Циципас и аржентинеца Педро Качин.

В различен мач от втория кръг японецът Йошихито Нишиока отстрани белгиеца Давид Гофен с 6:1, 7:5. Нишиока, който е номер 16 в схемата, завоюва елементарно първия сет, само че изоставаше с 0:4 гейма във втория, преди да реализира поврат и да завоюва и него със 7:5, с цел да запише първата си победа от средата на февруари месец насам.

За място на четвъртфиналите Нишиока ще играе с Яник Синер. Италианецът имаше дребни компликации във втория сет на мача си с аржентинеца Диего Шварцман, само че го завоюва с 6:2, 6:4 за час и 40 минути. Синер осъществя три пробива в първия сет и четири във втория, само че също по този начин позволи да загуби общо четири пъти подаването си, което не бе чак толкоз ненадейно против Шварцман, който през предходната година игра на полуфинал в Барселона.

Сегашното ранно отпадане обаче коства трагично проваляне в ранглистата за аржентинеца, който през тази седмица е номер 48, само че от идната ще бъде отвън топ 70.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР