Поставеният под №1 Стефанос Циципас имаше тежко изпитание в 1/8-финалите

...
Поставеният под №1 Стефанос Циципас имаше тежко изпитание в 1/8-финалите
Коментари Харесай

Героични усилия пратиха Циципас на четвъртфинал във Вашингтон

Поставеният под №1 Стефанос Циципас имаше тежко тестване в 1/8-финалите на мощния шампионат във Вашингтон, само че съумя да излезе от сложното състояние против Джордан Томпсън (Австралия) и да го победи с 6:3, 7:6(4).

20-годишният грък изоставаше с 4:5 във втората част, само че съумя да отрази сетбол, а след това и да завоюва след тайбрек, като по този метод затвори мача в двата сета.

“Много е прелестно да знам, че мога да бъда зрял и да се оправям доста самоуверено в сходни обстановки, тъй че съм в действителност благополучен от това, съобщи Циципас. - Показах темперамент, Бих споделил, че играх храбър тенис в тези решаващи моменти. Беше ужасно “.

В спор за място на полуфиналите Циципас ще срещне французина Беноа Пер, който отстрани петия в схемата Джон Иснър (САЩ) със 7:6(3), 6:3.

Състезаващият се за Германия Петер Гойовчик победи поставения под номер 8 в схемата Милош Раонич от Канада с 6:4, 6:4. Напред продължава и шестият в схемата Марин Чилич от Хърватия, който се наложи над канадеца Феликс Оже-Алиасим с 6:3, 6:4. Победа реализира и третият подложен Даниил Медведев от Русия - 6:2, 7:5 против Франсис Тиафо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР