Поставеният под номер 9 Григор Димитров започва кампанията си в

...
Поставеният под номер 9 Григор Димитров започва кампанията си в
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров - Роберто Баутиста Агут

Поставеният под номер 9 Григор Димитров стартира акцията си в тенис шампионата от сериите “Мастърс” в Париж с дуел против Роберто Баутиста Агут. Мачът е втори на корт 1 и се чака към 13:30 часа, като първо би трябвало да завърши срещата сред Джон Иснър и Михаил Кукушкин. Двубоят ще се излъчи директно по MAX Sport 1.

Победителят от конфликта във втори кръг сред българина и испанеца ще срещне номер 5 в схемата Марин Чилич на осминафиналите, откакто хърватинът нощес без да свети в профил Филип Колшрайбер с 6:3, 6:4 в последния дуел на централния корт.

Григор Димитров има удоволствието да разполага с легендата Андре Агаси в щаба си за последния за годината шампионат от най-високата категория на АТР. Това ще бъде и последното публично събитие в програмата на Григор за 2018 година, защото той няма да пази трофея си от Финалите на АТР в Лондон през ноември.

Димитров ще изпадне отвън топ 20 на международната класация, в случай че не се показа безапелационно в Париж, само че той и неговият щаб са наясно, че сега по-важно е българинът да свикне с новата си ракета и да бъде по-уверен в осъществяването на променения си сервис. Именно новостите в играта на Димитров са повода за по-слабото му показване през 2018-а спрямо предишния сезон.
Григор води с 3:1 победи против Баутиста Агут, като за последно двамата играха в Пекин предходната година и българинът надви в три сета, а през 2014-а го отстрани в четири елементи на Australian Open. Единственият триумф на испанеца е също в Пекин, само че през 2013-а, а първият им дуел през 2010-а в Орлеан завършва с трагичен триумф също в три сета за Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР