Поставеният под номер 5 в основната схема в Мелбърн -

...
Поставеният под номер 5 в основната схема в Мелбърн -
Коментари Харесай

Рубльов сгази литовец, Шварцман е аут

Поставеният под номер 5 в главната скица в Мелбърн - Андрей Рубльов се класира за третия кръг на шампионата. Руснакът отстрани Рикардас Баранкис от Литва за по-малко от два часа с 6:4, 6:2, 6:0. Рубльов не загуби сет и на старта против Джанлука Магер, а идващият му противник ще е Марин Чилич.

Рубльов съумя да стигне до ранни пробиви във всеки от сетовете, което му обезпечи доста успокоение Той още веднъж можеше да разчита на мощния си сервис, с помощта на който не позволи нито един пробив.

Чилич пък се класира за третия кръг след победа с 6:2, 6:3, 3:6, 7:6(6) над Норберт Гомбош от Словакия. Хърватинът, който е подложен под номер 27 в Мелбърн, завоюва безапелационно първите два сета, само че загуби третия. Двамата сервираха доста устойчиво в четвъртата част, само че опитът на Чилич си сподели думата и той измъкна тайбрека с 8:6.

От шампионата отпадна Диего Шварцман. Аржентинецът беше надигран от Кристофър О'Конъл с 6:7(6), 4:6, 4:6. Това е най-значимата победа в кариерата на австралиеца, който взе участие в Мелбърн с "уайлд кард ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР