Поставеният под номер 4 Григор Димитров се изправя срещу Филип

...
Поставеният под номер 4 Григор Димитров се изправя срещу Филип
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров - Филип Колшрайбер

Поставеният под номер 4 Григор Димитров се изправя против Филип Колшрайбер (№40 в света) в трети кръг от тенис шампионата от сериите “Мастърс” в Монте Карло. Мачът е на втория по величина корт “Court des Princes” и ще стартира към 13:30-14:00 българско време, като ще бъде излъчена по Mtel Sport 1.

За да излезе на игрището българина, първо би трябвало да завърши дуелът на сътрудника му на двойки Давид Гофен против Роберто Баутиста-Агут. Миналата година на клея в Мадрид Димитров победи Колшрайбер със 7:6(7), 6:4 в единствения до момента мач посред им на равнище АТР.

Caption this... @GrigorDimitrov @David__Goffin #RolexMCMasters pic.twitter.com/AMgYgAu8k6
— Tennis TV (@TennisTV) 18 април 2018 година
Григор ще се опита за първи път от четири шампионата до момента през сезона да реализира две следващи победи, откакто реализира поврат против Пиер-Юг Ербер във вторник. В предходните три събития от календара на АТР обаче хасковлията не можа да запише два поредни триумфа - в Дубай, Индиън Уелс и Маями.

Ако преодолее Колшрайбер, Димитров ще се класира за трети път в кариерата си на четвъртфиналите в Монте Карло (2013 и 2015 година) и надлежно на първи 1/4-финал на клей от Истанбул 2016.
Magical shotmaking from @GrigorDimitrov!

Full sprint, full stretch, full marks! #RolexMCMasters pic.twitter.com/ZRjQCszDKn
— Tennis TV (@TennisTV) 17 април 2018 година Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР