Поставеният под номер 3 Доминик Тийм (Австрия) спечели титлата на

...
Поставеният под номер 3 Доминик Тийм (Австрия) спечели титлата на
Коментари Харесай

Доминик Тийм е новият шампион в Барселона

Поставеният под номер 3 Доминик Тийм (Австрия) завоюва купата на шампионата по тенис на червени кортове в испанския град Барселона. На финала Тийм победи седмия в схемата Даниил Медведев (Русия) с 6:4, 6:0 за 73 минути, написа Sportal.bg.

Австриецът, който на полуфиналите през вчерашния ден отстрани 11-кратния първенец Рафаел Надал (Испания), завоюва 13-а купата в кариерата си и втора за сезона след тази на шампионата от серията " Мастърс " в Индиън Уелс през март.

25-годишният Тийм, номер 5 в международната класация, преодоля пасив от 0:3 в първия сет, направи серия от пет следващи гейма и без проблеми поведе в резултата. Във втората част, която продължи единствено 22 минути, австриецът не даде нито гейм на руснака, който не съумя да запише 26-ата си победа за сезона.

23-годишният Медведев изпитваше и здравословни проблеми, а при 4:5 в първия сет изиска медициснко спиране поради контузия на рамото.

Това беше трети край за годината за Медведев, който през февруари завоюва купата на шампионата на АТP в София.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР