Поставеният под номер 2 в основната схема Григор Димитров даде

...
Поставеният под номер 2 в основната схема Григор Димитров даде
Коментари Харесай

Григор Димитров: Сега се чувствам по-добре, отколкото в Монте Карло

Поставеният под номер 2 в главната скица Григор Димитров даде конференция преди началото на присъединяване си в тенис шампионата от сериите АТР500 в Барселона. Българинът чака името на първия си конкурент - спечелилия от дуела сред международния номер 70 Жил Симон и квалификанта Илия Ивашка (117-и в ранглистата).

“Чувствам се по-добре от предходната година на клей, това е най-важното. В последните години нямам съществени травми и съм в добра физическа кондиция. Тази година смъкнах няколко кг, които към този момент съм си възстановил. Работих интензивно и мога да кажа, че в този момент мога да устоя доста часове на тенис корта, което е позитивно”, показа Димитров.

#bcnopenbs | @GrigorDimitrov: “Disfruto de la batalla cuando juego frente a Nadal”https://t.co/r2GqAcX0lM pic.twitter.com/KprrzMkiSm
— BcnOpen BancSabadell (@bcnopenbs) April 23, 2018
“Няма значение дали играеш против Рафа или Роджър - непрекъснато би трябвало да доказваш, че искаш да си най-хубавият, в случай че в действителност това е стремежът ти. Не знам какво ще се случи в бъдеще, само че мога да се концентрирам само върху личната си работа. Докато не преставам да работя вярно, нещата ще са добре.

Винаги се любувам на борбите с Надал. Познаваме се доста добре, мощните и слабите страни. Трудно е да го изненадаш на корта, би трябвало да си доста непрекъснат. Срещу него няма дарове, няма лесни точки. Победи ме в Монте Карло, само че в този момент се усещам по-добре, физически съм подготвен 100%, а в Монте Карло още в първия мач се появиха болките в рамото ми”, заключи хасковлията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР