Поставените на плаж Делфин камери за видеонаблюдение продължават да притесняват

...
Поставените на плаж Делфин камери за видеонаблюдение продължават да притесняват
Коментари Харесай

Още оплаквания от камерите на плаж Делфин

Поставените на плаж " Делфин " камери за видеонаблюдение не престават да тормозят плажуващите.

Припомняме, камерите на плажа са инсталирани тази седмица. Плажът обаче е прочут с това, че той постоянно се посещава от нудисти.

Камерите за видеонаблюдение били ориентирани тъкмо към свободната зона на плажа, което тормози туристите. Според почиващите на плажа терзанията им са изцяло уместни, тъй като записите от камерите можели да бъдат употребявани и с други цели.

По думите на някои от тях пред bTV разпространяването на фрагментите може да повдигне въпроса за разпространяване на детска порнография, тъй като на плажа имало и деца.

 Проверяват видеонаблюдението на плажа
Проверяват видеонаблюдението на плажа " Делфин "

Може да прекратят контракта на наемателя при открито нарушаване

Според наемателя на плаж " Делфин " Данаил Влаховски камерите са сложени с други цели, а не поради нудистите. Във обществените мрежи били отправени голям брой закани за палежи и други, което стимулирало наемателя да сложи камери.

Припомняме, през вчерашния ден, 10 август, министърът на туризма Николина Ангелкова съобщи, че следва на плаж " Делфин " да се направи инспекция по подадените сигнали. В хода на инспекцията щяло да се откри дали поставените видеокамери са регистрирани съгласно условията и дали има табела, която осведоми за тях, както изисква законодателството.

 Среднощен тараш на палатки за дрога на плаж Обновена
Среднощен тараш на палатки за дрога на плаж " Корал "

Полицаите проверявали за дрога и кошчетата на бебетата

Ако бъде установено нарушаване, има възможност договорът с наемателя на плаж " Делфин " да бъде преустановен, изясни Ангелкова.

За нарушаванията е сезирана и прокуратурата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР