Поставената под №4 на женския турнир по тенис в Дубай-

...
Поставената под №4 на женския турнир по тенис в Дубай-
Коментари Харесай

Петра Квитова отпадна в Дубай заради травма

Поставената под №4 на женския шампионат по тенис в Дубай- чехкинята Петра Квитова отпадна от конкуренцията във 2-ия кръг, откакто й се появи контузия в бедрото. Двукратната шампионка от Уимбълдън водеше с 6:2, 3:4 против Джил Тайхман (Швейцария), само че трябваше да напусне корта по решение на лекарите.

"За страдание от моя полуфинал в Доха насам чувствам казуса в моя аддуктор. В нито един миг не се почувствах по-добре, а във втория даже ми стана още по-зле. Чувствах болежка действително на всички места на десния крайник и не желаех да се мъча, с цел да не стане нещо още по-лошо, изясни откакто излезе от корта 31-годишната чехкиня.

"Генерално съм щастлива от купата си в Доха, само че нямах различен избор през днешния ден и трябваше да се откажа. Сега ми остава да се церя и да бъда на 100 % подготвена за Маями, добави Квитова, която е последният състезател от топ 10 на ранглистата на УТА, който по една или друга причина напуща шампионата. Румънката Симона Халеп се отхвърли от присъединяване поради контузия в кръста, а австралийската звезда Ашли Барти също не се състезава поради проблем в левия крайник.
В друга среща Гарбине Мугуруса (Испания) нямаше особени проблеми с американката Аманда Анисимова и въпреки да се труди час и половина, въпреки всичко завоюва с 6:4, 6:2. Следващата й съперничка е Ига Швьонтек (Полша)- номер 8 в главната скица, която в профил с 6:2, 6:4 японката Мисаки Дои.

Джесика Пегула в профил Кристина Младенович (Франция) с 6:1, 6:2 и си подсигурява среща с Каролина Плишкова, прекършила латвийката Анастасия Севастова с 6:3, 7:6 (5), 6:2. Напред не престават още Барбора Крейчикова след 6:3, 6:1 над Йелена Остапенко, както и 10-ата Елизе Мертенс (Белгия), победила Шелби Роджърс с 6:3, 6:3.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР