Поставената под №1 Симона Халеп увери привържениците си, че ще

...
Поставената под №1 Симона Халеп увери привържениците си, че ще
Коментари Харесай

Халеп: Серията ми от загуби във финали рано или късно трябва да приключи


Поставената под №1 Симона Халеп увери последователите си, че ще даде всичко от себе си, с цел да победи за първи път в конкуренция от Големия шлем. Румънката ще играе със Слоун Стивънс във финала на тазгодишното издание на Ролан Гарос.

"Стивънс е отлична тенисистка, само че ще се съсредоточвам в личната си игра. Имам три провали във финали от Големия шлем, само че тази серия все в миналото би трябвало да прекъсне. Знам, че почитателите ми се надяват за първи път да победя в шампионат от Шлема. Трябва да се съсредоточа в себе си и да запазя успокоение. Това е по-важно, в сравнение с техническият аспект", разяснява Халеп. Тя ще спори със Стивънс в събота от 16:00 часа българско време.

Стивънс в това време призна, че е доста щастлива от обстоятелството, че идната седмица ще стане четвърта ракета в света. "Това е отлично. Относно финала с Халеп, мисля, че имам предимство, поради завоюваната купа на Ю Ес Оупън. При всички случаи ще бъде сложен мач. Харесва ми да играя в Париж", сподели Стивънс. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР